persoonlijk betrokken

Vieren op z'n Vestings

vragen staat vrij

Over ons

Vesting Accountants is een allround accountantskantoor, gevestigd in ’t Gooi, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Almere. Wij zijn er voor elke ondernemer die actief met zijn of haar onderneming bezig is. Ons team van accountants, fiscalisten, financiële en salarisexperts kan elke vraag aan.

 

Niet alleen beantwoorden wij uw vragen, wij geven u ook inzicht in het verhaal achter de cijfers. Zodat u de -soms complexe- materie kunt overzien en daardoor goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen over uw onderneming. Wij adviseren u, zijn uw klankbord en kijken met u vooruit naar de toekomst. Zodat u op elke kans en elke uitdaging bent voorbereid.

Op z'n Vestings

Vesting is een accountantskantoor, maar wel een beetje anders. Hoe anders? We doen de dingen op z’n Vestings. Bij Vesting worden we het meest enthousiast van persoonlijke groei, niet alleen die van onszelf, vooral die van de ondernemers die we begeleiden. 

 

We zijn oprecht geïnteresseerd in u als ondernemer en wat er bij u speelt. Of u net klant bent of al jaren, we nemen altijd de ruimte om het gesprek aan te gaan. Daarin onderscheiden we ons van andere accountants.  

 

Ons team kent grote diversiteit in leeftijd, achtergrond en kennis. We zijn daardoor van alle markten thuis en blijven ons continu ontwikkelen. Wij leren veel van elkaar en vergroten onze parate kennis voortdurend door vaktechnische cursussen te volgen en ons netwerk van betrokken vakmensen uit te breiden.

 

Meer weten?

Onze klanten

We zijn er voor grote en middelgrote bedrijven, maar hebben ook zzp-ers, stichtingen en verenigingen in onze klantenportefeuille. Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende MKB-sectoren en branches, waaronder de detailhandel en de zakelijke dienstverlening. 

 

Met veel van onze opdrachtgevers hebben we al jarenlang een persoonlijke band opgebouwd: we kennen hun onderneming door en door en denken bij elke stap met hen mee. Maar u kunt ons ook invliegen als u met spoed een externe accountant nodig heeft, een fiscalist zoekt voor uw belastingaangifte of iemand die u alle administratie uit handen neemt. Wat u ook nodig heeft, wij staan voor u klaar.

 

Neem contact op

Plezier en balans

Bij Vesting werken we met veel enthousiasme en dat willen we ook uitstralen. We nemen ons werk serieus, maar vieren ook heel graag onze successen.

 

Onder onze klanten wordt de uitdrukking ‘Vieren op z’n Vestings’ gebezigd: het samen, leuk, gezellig, origineel en uitbundig genoeg belangrijke momenten vieren. Zo houden we een goede balans tussen ernst en plezier, net zoals we bij onszelf en onze medewerkers de werk-privé-balans goed in de gaten houden.

Ons team

Teamfoto

Vacatures

Hieronder vind je onze meest recente vacatures. Sluit deze vacature niet exact aan? Voor open sollicitaties en stagemogelijkheden kunt u contact opnemen met mr. Jan de Boer.

info@vestingaccountants.nl

+31 35 672 10 20

STARTENDE SALARISADMINISTRATEUR

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer Machiavelli   > IN HET KORT Salarisadministratie is topsport! En dat betekent dat je dat er niet “zo maar even” bij doet.Zowel onze werkgevers als hun personeel zijn eigenlijk jouw klant. Fiscaliteiten en CAO’s zijn ook zaken waar goed rekening mee gehouden […]

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer

Machiavelli


 

> IN HET KORT

Salarisadministratie is topsport! En dat betekent dat je dat er niet “zo maar even” bij doet.Zowel onze werkgevers als hun personeel zijn eigenlijk jouw klant. Fiscaliteiten en CAO’s zijn ook zaken waar goed rekening mee gehouden moet worden. Elke maand weer en dat maakt deze vacature zo leuk! Want juist de intensieve samenwerking met je klanten zorgt ervoor dat jij het vak snel onder de knie krijgt en je je helemaal kan uitleven binnen deze functie. Je start in een leertraject en mag al snel zelfstandig salarisadministraties verwerken en andere salaris gerelateerde vraagstukken oppakken, uiteraard met ervaren collega’s om je heen aan wie je vragen kunt stellen. Intern is de afdeling salarisadministratie het aanspreekpunt voor loongerelateerde vragen en daardoor werk je nauw samen met je collega’s van andere afdelingen.

 

> WAT JE DOET

 • Salarisadministraties verwerken
 • Aanspreekpunt voor klanten
 • Nauw samenwerken
 • Vaktechnisch sparren

 

> WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een allround accountantskantoor, gevestigd in ’t Gooi, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Almere. Ons team van accountants, fiscalisten, financiële en salarisexperts kan elke vraag aan.

 

Wij willen mensen inspireren, verder helpen en ontwikkelen. Dat is het gevoel waarmee we elke dag weer aan het werk gaat. Of het nou gaat om het oplossen van klant vraagstukken of juist de ontwikkeling van de medewerkers van Vesting Accountants, wij doen dit altijd vanuit onze kernwaarden. Gedrevenheid, Nieuwsgierigheid en Plezier zijn misschien wel de belangrijkste in het rijtje. Zo zijn we altijd benieuwd naar het ‘waarom’ achter een vraag, gaan we door tot we een oplossing hebben en laten we ons leiden door ‘lol’ op de vloer.

 

> WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding.
 • Je bent bereid een opleiding tot salarisadministrateur te volgen, te beginnen met PDL.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en bij
  voorkeur ook in het Engels.
 • Je bent leergierig, nauwkeurig, nieuwsgierig, proactief, klantvriendelijk en kunt goed
  samenwerken in een team.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

> WAT KRIJG JIJ?

 • EUR 2.300 tot EUR 2.900 bruto maandsalaris op voltijds basis plus vakantiegeld.
 • Opleiding tot salarisadministrateur, met doorgroeimogelijkheden naar salarisadviseur.
 • Een fantastisch team dat je ondersteunt en motiveert.
 • Een trots en blij gevoel als je denkt aan het belangrijke werk dat je doet voor onze
  (salaris)klanten.
 • Sociale en open werkomgeving.
 • Werkgever gericht op verdere ontwikkeling.
 • Ruimte om mee te denken in verbetering van processen.
 • Gezellige kantoorborrels en kantoor uitjes.
 • Vrijheid om deels je eigen werktijden in te delen.
 • 25 vakantiedagen per jaar op voltijds basis.
 • Goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Telefoon van de zaak.

 

> SOLLICITEREN?

Zie jij het zitten om bij Vesting Accountants aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via jan.deboer@vestingaccountants.nl of bel naar 035 – 672 10 20 en vraag naar Jan.

 

Download de vacature

SALARIS ADMINISTRATEUR

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken… Mahatma Gandhi   > IN HET KORT Salarisadministratie is topsport! En dat betekent dat je dat er niet “zo maar even” bij doet. Zowel onze werkgevers als hun personeel zijn eigenlijk jouw klant. Fiscaliteiten en CAO’s zijn ook […]

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken…

Mahatma Gandhi


 

> IN HET KORT

Salarisadministratie is topsport! En dat betekent dat je dat er niet “zo maar even” bij doet. Zowel onze werkgevers als hun personeel zijn eigenlijk jouw klant. Fiscaliteiten en CAO’s zijn ook zaken waar goed rekening mee gehouden moet worden. Elke maand weer en dat maakt deze vacature zo leuk! Want aangezien jouw hart sneller gaat kloppen bij alles wat met lonen en salarissen te maken heeft, kan je je helemaal uitleven binnen deze functie. Je mag zelfstandig salarisadministraties verwerken en kan vaktechnisch sparren met je collega’s. Intern is de afdeling salarisadministratie het aanspreekpunt voor loongerelateerde vragen en daardoor werk je nauw samen met je collega’s van andere afdelingen.

 

> WAT JE DOET

 • Salarisadministraties verwerken
 • Vaktechnisch sparren
 • Intern aanspreekpunt
 • Nauw samenwerken

 

> WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een allround accountantskantoor, gevestigd in ’t Gooi, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Almere. Ons team van accountants, fiscalisten, financiële en salarisexperts kan elke vraag aan.

 

Wij willen mensen inspireren, verder helpen en ontwikkelen. Dat is het gevoel waarmee we elke dag weer aan het werk gaat. Of het nou gaat om het oplossen van klant vraagstukken of juist de ontwikkeling van de medewerkers van Vesting Accountants, wij doen dit altijd vanuit onze kernwaarden. Gedrevenheid, Nieuwsgierigheid en Plezier zijn misschien wel de belangrijkste in het rijtje. Zo zijn we altijd benieuwd naar het ‘waarom’ achter een vraag, gaan we door tot we een oplossing hebben en laten we ons leiden door ‘lol’ op de vloer.

 

> WIE BEN JIJ?

Ja, een gepassioneerde salarisadministrateur dus! Je bent iemand die plezier haalt uit het vakkundig verwerken van de lonen en salarissen voor ondernemers in het MKB. Daarnaast ben je in staat om een relatie op te bouwen met klanten, zodat je het vertrouwende aanspreekpunt bent dat ze altijd bellen als ze een vraag hebben op het gebied van salarissen.

 

Je weet behoeften uit te vragen bij klanten en deze om te zetten in een oplossing, al dan niet na overleg met je collega’s. Je vindt het leuk en belangrijk om klanten in hun eigen omgeving te bezoeken. Daarnaast hecht je veel waarde aan een goede samenwerking met je collega’s. Door samen te werken aan het verbeteren van processen help jij meebouwen om ons kantoor succesvol naar de volgende fase te brengen.

 

‘Je hebt relevante werk ervaring opgedaan met als pré het voeren van verschillende salarisadministraties’

 

> WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je hebt passie voor je vak en wil je blijven ontwikkelen.
 • Je haalt energie uit klantcontact en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk.
 • Je werkt nauwkeurig.
 • Je voelt je thuis binnen het MKB.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (liever meer)
 • Je hebt een HBO denkwijze en bent minimaal in bezit van een diploma PDL.
 • Kennis van Loket.nl en Numbrs is een pré.

 

> WAT KRIJG JIJ?

 • EUR 3.000 tot EUR 4.500 bruto maandsalaris op voltijds basis plus vakantiegeld.
 • Een gedreven team van 14 positief ingestelde collega’s.
 • Ruim 140 salarisklanten die je met je team bedient.
 • Sociale en open werkomgeving.
 • Werkgever gericht op verdere ontwikkeling.
 • Ruimte om mee te denken in verbetering van processen.
 • Gezellige kantoorborrels en kantoor uitjes.
 • Vrijheid om deels je eigen werktijden in te delen.
 • 25 vakantiedagen per jaar op voltijds basis.
 • Goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Telefoon van de zaak.

 

> SOLLICITEREN?

Zie jij het zitten om bij Vesting Accountants aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via jan.deboer@vestingaccountants.nl of bel naar 035 – 672 10 20 en vraag naar Jan.

 

Download de vacature

Volg ons

Vesting nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste fiscale en accountantsnieuws?

 

Volg ons op deze site of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Aanmelden

Social media

Ook kun je ons volgen op:

 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info