persoonlijk betrokken

Vieren op z'n Vestings

vragen staat vrij

Over ons

Vesting Accountants is een allround accountantskantoor, gevestigd in ’t Gooi, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Almere. Wij zijn er voor elke ondernemer die actief met zijn of haar onderneming bezig is. Ons team van accountants, fiscalisten, financiële en salarisexperts kan elke vraag aan.

 

Niet alleen beantwoorden wij uw vragen, wij geven u ook inzicht in het verhaal achter de cijfers. Zodat u de -soms complexe- materie kunt overzien en daardoor goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen over uw onderneming. Wij adviseren u, zijn uw klankbord en kijken met u vooruit naar de toekomst. Zodat u op elke kans en elke uitdaging bent voorbereid.

Op z'n Vestings

Vesting is een accountantskantoor, maar wel een beetje anders. Hoe anders? We doen de dingen op z’n Vestings. Bij Vesting worden we het meest enthousiast van persoonlijke groei, niet alleen die van onszelf, vooral die van de ondernemers die we begeleiden. 

 

We zijn oprecht geïnteresseerd in u als ondernemer en wat er bij u speelt. Of u net klant bent of al jaren, we nemen altijd de ruimte om het gesprek aan te gaan. Daarin onderscheiden we ons van andere accountants.  

 

Ons team kent grote diversiteit in leeftijd, achtergrond en kennis. We zijn daardoor van alle markten thuis en blijven ons continu ontwikkelen. Wij leren veel van elkaar en vergroten onze parate kennis voortdurend door vaktechnische cursussen te volgen en ons netwerk van betrokken vakmensen uit te breiden.

 

Meer weten?

Onze klanten

We zijn er voor grote en middelgrote bedrijven, maar hebben ook zzp-ers, stichtingen en verenigingen in onze klantenportefeuille. Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende MKB-sectoren en branches, waaronder de detailhandel en de zakelijke dienstverlening. 

 

Met veel van onze opdrachtgevers hebben we al jarenlang een persoonlijke band opgebouwd: we kennen hun onderneming door en door en denken bij elke stap met hen mee. Maar u kunt ons ook invliegen als u met spoed een externe accountant nodig heeft, een fiscalist zoekt voor uw belastingaangifte of iemand die u alle administratie uit handen neemt. Wat u ook nodig heeft, wij staan voor u klaar.

 

Neem contact op

Plezier en balans

Bij Vesting werken we met veel enthousiasme en dat willen we ook uitstralen. We nemen ons werk serieus, maar vieren ook heel graag onze successen.

 

Onder onze klanten wordt de uitdrukking ‘Vieren op z’n Vestings’ gebezigd: het samen, leuk, gezellig, origineel en uitbundig genoeg belangrijke momenten vieren. Zo houden we een goede balans tussen ernst en plezier, net zoals we bij onszelf en onze medewerkers de werk-privé-balans goed in de gaten houden.

Ons team

Teamfoto

Vacatures

Hieronder vind je onze meest recente vacatures. Sluit deze vacature niet exact aan? Voor open sollicitaties en stagemogelijkheden kunt u contact opnemen met mr. Jan de Boer.

info@vestingaccountants.nl

+31 35 672 10 20

BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt… Johan Cruijff   > DE FUNCTIE Als beginnend assistent-accountant werk je in de accountancypraktijk. Je verricht ondersteunende werkzaamheden in een klein team van enthousiaste collega’s en krijgt training-on-the-job, zodat jij je het vak snel eigen maakt.   […]

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt…

Johan Cruijff


 

> DE FUNCTIE

Als beginnend assistent-accountant werk je in de accountancypraktijk. Je verricht ondersteunende werkzaamheden in een klein team van enthousiaste collega’s en krijgt training-on-the-job, zodat jij je het vak snel eigen maakt.

 

> WAT JE DOET

 • Je verzorgt de financiële administratie.
 • Je doet de aangiften omzetbelasting.
 • Je bereidt jaarrekeningen en rapportages voor.
 • Je denkt mee over nieuwe softwaresystemen.
 • Je informeert je collega’s volledig en op tijd.
 • Je communiceert adequaat met klanten.

 

> WIE JE BENT

Dat willen wij graag weten! Jij hebt in elk geval (binnenkort) een HBO-opleiding afgerond en wil graag doorleren (post-HBO, WO, vakinhoudelijke cursussen). Je bent leergierig, klant- en taakgericht, enthousiast, collegiaal en initiatiefrijk. Ook heb je een uitgebreide kennis van Excel, Word en Outlook.

 

> WAT WIJ BIEDEN

Een functie van 28-40 uur in een enthousiaste club professionals, voor wie (jouw) groei belangrijk is. Een bruto salaris tussen € 2.400 en € 2.800 (voltijd, afhankelijk van je ervaring). Je krijgt 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en we betalen (mee aan) je vervolgopleiding of cursussen.

 

> IETS OVER ONS…

Wanneer je bij Vesting Accountants werkt, merk je dat wij enthousiast worden van persoonlijke groei. Niet alleen van onszelf en onze klanten, maar ook die van jou. Groei door het volgen van opleidingen en cursussen, het bijwonen van inspirerende presentaties en vooral door het voeren van gesprekken met elkaar. Want groeien doe je bij Vesting Accountants niet alleen. Dat doen wij samen. Onze kernwaarden gedrevenheid, plezier en nieuwsgierigheid vormen hiervoor de basis.

 

> WAAROM DIT IETS VOOR JOU IS?

 • Je wordt vrolijk van een nette administratie.
 • Je toont graag verantwoordelijkheid.
 • Je houdt van afwisselende dagen.

 

> WAAROM DIT NIETS VOOR JOU IS!

 • Je kunt niet goed omgaan met deadlines.
 • Je hebt geen zin je uren te verantwoorden.
 • Je bent een totale digibeet.

 

> SOLLICITEREN?

Je kunt je (open) sollicitatiebrief en CV opsturen naar Jan de Boer. Voor meer informatie kun je met Jan contact opnemen > 035 – 672 10 20 of mail naar > jan.deboer@vestingaccountants.nl

 

Download de vacature

Volg ons

Vesting nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste fiscale en accountantsnieuws?

 

Volg ons op deze site of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Aanmelden

Social media

Ook kun je ons volgen op:

 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info