Op de hoogte blijven

Trends in de branche

Fiscaal nieuws

MOGELIJK CONTROLEPLICHT VOOR MEER MKB DOOR INFLATIE

De inflatie kan er volgens Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) toe leiden dat veel ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf verplicht hun jaarrekening moeten laten controleren. Met alle administratieve rompslomp van dien.  

Lees meer

KABINET WERKT AAN ‘TOEKOMSTBESTENDIGE ARBEIDSMARKT’

Wie denkt dat het kabinet zich haast nergens anders mee bezighoudt dan met het stikstofbeleid en de aardbevingsschade in Groningen, heeft het mis. Men werkt op dit moment ook voorstellen uit om een ‘toekomstbestendige arbeidsmarkt’ te borgen.  

Lees meer

MINDER RENTE BETALEN MET VOORLOPIGE AANSLAG

Betaalt u graag zo min mogelijk belastingrente? Dan kan het voordelig zijn om een  voorlopige aanslag aan te vragen bij de Belastingdienst.  

Lees meer

WEES ALERT, MAAR RAAK NIET IN PANIEK

Met het faillissement van de Silicon Valley Bank en het op een haar na níet omvallen van de Zwitserse bank Credit Suisse, staat de financiële wereld weer op scherp. Doet dit u denken aan de situatie in 2008? Dan kunnen we u enigszins geruststellen. De kaarten zijn vandaag de dag wel degelijk anders geschud.  

Lees meer

2023: EEN FRISSE START

Een goed begin is het halve werk. We kennen de uitdrukking allemaal. Maar hoe begint u met uw onderneming goed aan een nieuw jaar? Door op de eerste plaats te weten waar u dit jaar op financieel gebied op moet letten. Want als u dat goed op orde heeft, kan dit u later in het jaar een hoop tijd en gedoe besparen.  

Lees meer

MAAK TIJD VOOR UW RITTENADMINISTRATIE

Wist u dat een rittenregistratie alleen aan de wettelijke eisen voldoet wanneer bij elke rit is bijgehouden wat de exacte adressen zijn van het vertrekpunt en de bestemming?  

Lees meer

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info