Inzicht in de materie

Kennis van zaken

Zorgen uit handen

Voor ondernemers

Ondernemen is keuzes maken. Om verantwoorde beslissingen te nemen dient u de balans te vinden tussen persoonlijke, zakelijke, emotionele en rationele afwegingen. Dat kunt u niet zonder gedegen kennis van zaken. 

 

Daarom doen we bij Vesting meer dan alleen aangiftes samenstellen of de cijfers bijhouden: we geven u handvatten die u helpen bij het maken van juiste keuzes voor uw onderneming, bij elk soort bedrijf, in elke fase. We leggen u nooit een advies op: we maken complexe wet- en regelgeving inzichtelijk en nemen u altijd mee in het verhaal achter de cijfers. Zodat u goed voorbereid bent: in het nu en op de toekomst.

 

Accountancy

U kunt bij ons kantoor terecht voor reguliere accountancy-werkzaamheden (de zogeheten ‘compliance’), zoals het samenstellen van de jaarrekening, de deponeringsstukken en uw fiscale aangiften. Deze werkzaamheden zijn belangrijk, maar we bieden u graag meer.

 

Als accountant hebben we het liefst de rol van ervaren en vertrouwde adviseur. Iemand die weet wat u als ondernemer nodig heeft en die uw onderneming door en door kent. In onze klankbordgesprekken kijken we op basis van de meest recente cijfers met u vooruit, zodat we kansen en gevaren van verre zien aankomen.

 

Neem contact op

Fiscaal

Als ondernemer heeft u te maken met vele soorten belastingen. Wij ondersteunen u bij het doen van de juiste aangifte, vanuit onze kennis, jarenlange ervaring en een groot netwerk van betrokken deskundigen.

 

Maar met het doen van de aangiften bent u er nog niet. U zult altijd vooruit moeten blijven kijken. Kabinetsplannen, belastingwetten en –regels veranderen voortdurend, net als de marktomstandigheden en uw persoonlijke situatie. Daarom zitten wij regelmatig met u om tafel om te beoordelen of uw fiscale situatie nog aansluit bij uw persoonlijke situatie.

 

Meer weten?

Administratie

In elke onderneming moeten gegevens verwerkt worden: financiële mutaties, personeelskosten, ziekmeldingen. Vesting Accountants kan u volledig ontzorgen op het gebied van salaris- en/of financiële administratie. U heeft het immers al druk genoeg met het draaiend houden van uw onderneming.

 

Als u uw financiële administratie aan ons uitbesteedt, zorgen we voor de correcte en tijdige verwerking van uw facturen, bonnen en bankafschriften. Zodat u beschikt over de meest recente cijfers: de basishygiëne van uw onderneming op orde, zoals we dat noemen.

 

Tevreden personeel is van groot belang voor uw onderneming. Bij uitbesteding van uw salarisadministratie zorgen we voor de correcte afhandeling van alle salarismutaties, maar ook dat u voldoet aan de wet- en regelgeving op salarisgebied. Ook adviseren onze specialisten u op het gebied van pensioen, ziekmeldingen, arbo-wetgeving en UWV.

 

Meer informatie

Advies

U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen, of deze nu financieel, fiscaal of administratief van aard zijn. Naast de regelmatige klankbordgesprekken die wij met u hebben, kunt u advies inwinnen over alles waar u in uw onderneming tegenaan loopt.

 

Uiteraard zijn er ook vraagstukken die meer tijd kosten, denk aan herstructureringen, communicatie met de belastingdienst, bedrijfsoverdracht, overnames en verkoop of staking van de onderneming. Wij geven u vooraf een indicatie van de te verwachten kosten van onze werkzaamheden. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

 

Advies nodig?

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info