Nieuw kantoor voor Vesting Accountants

Eindelijk is het zo ver! We zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor. Na een paar maanden stevig verbouwen konden we er eind april intrekken. Alles hebben we in een nieuw jasje gestoken: er zijn nieuwe meubels, een nieuwe keuken. Wat we wilden? Een kantoor waarin we kunnen groeien. En dan niet alleen in omvang, maar ook persoonlijk.

 

Dat is gelukt: onze vormgever heeft er samen met de interieurarchitect alles aan gedaan om een echt ‘Vesting’-gevoel te creëren. Het kantoor heeft meer werkplekken dan het vorige, maar kent vooral ook een grote afwisseling in soorten werkplekken. Dat zorgt ervoor dat iedereen kan werken op de manier die hij of zij wil of nodig heeft. Want de ene keer wil je geconcentreerd kunnen studeren in een stilteruimte, de andere keer brainstormen met een collega in een treincoupé. Die flexibiliteit zorgt voor persoonlijke groei.

 

De inrichting van het kantoor is modern en straalt professionaliteit en kwaliteit uit. De kantine staat voor ons werkplezier en de lol die we samen hebben. Met een prachtige bar en een comfortabele bank wordt het een sociale ontmoetingsplaats voor onszelf en onze bezoekers. Alles in de kleuren van onze huisstijl, natuurlijk.

 

In de komende weken zullen er nog meubels geleverd worden en zal er nog meer ‘Vesting’-gevoel aangebracht worden. Maar kom gerust vast eens kijken op onze nieuwe stek. Zelfde adres, zelfde verdieping, andere vleugel. Tot snel!

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info