2023: EEN FRISSE START

Een goed begin is het halve werk. We kennen de uitdrukking allemaal. Maar hoe begint u met uw onderneming goed aan een nieuw jaar? Door op de eerste plaats te weten waar u dit jaar op financieel gebied op moet letten. Want als u dat goed op orde heeft, kan dit u later in het jaar een hoop tijd en gedoe besparen.

 

Zo raden we u in deze nieuwsbrief bijvoorbeeld aan om niet pas halverwege dit jaar te beginnen met het goed bijhouden van zakelijke autoritten. De Belastingdienst controleert nogal eens of ondernemers wel recht hebben op hun ‘Verklaring geen privégebruik auto’ en is niet mals voor wie dit niet kan aantonen. En u kunt uzelf als werkgever nu al afvragen wat u met de verruimde belastingvrije vergoedingsruimte wilt voor uw personeel. Dan heeft u dat maar vast geregeld.

 

“We beginnen een jaar vaak met goede voornemens. Vaak zijn dat persoonlijke doelen, zoals gezonder eten of meer bewegen. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om op zakelijk vlak de boel goed op orde te hebben. Wanneer u dit nu al goed op een rijtje zet, heeft u daar de rest van het jaar profijt van. Een frisse start! Daar houden we van, bij Vesting.”

 

Zo hebben we een aantal tips en aandachtspunten voor u verzameld. Wilt u iets overleggen,
ergens over sparren of heeft u meer informatie nodig over een bepaald onderwerp?
Neem gerust contact met ons op. Dan zorgen we samen voor een voortvarende start van dit
nieuwe jaar.

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info