Prinsjesdag 2022

Afgelopen dinsdag, 20 september, sprak de koning traditiegetrouw de troonrede uit. Aansluitend overhandigde minister Kaag van Financiën de Miljoenennota en de Rijksbegroting aan de Tweede Kamer.

 

Het zijn zware tijden: de crises volgen elkaar in hoog tempo op en dat heeft veel invloed op onze koopkracht. Iedereen – zowel particulieren als ondernemers – voelt deze krimp in de portemonnee. Dat vraagt om ingrijpende maatregelen op economisch gebied. Die maatregelen worden zeker doorgevoerd, voor de korte en de langere termijn. Verderop in deze nieuwsbrief leest u over de belangrijkste maatregelen.

 

Bij Vesting is het even slikken als we onze gedachten laten gaan over het koffertje van Kaag. We kunnen er lang over uitweiden, maar kort gezegd missen we in dit kabinet een visie op fiscaliteit en ondernemerschap. De minder draagkrachtigen moeten zeker ondersteund worden, maar naar onze mening is het beleid van onze regering te veel ad hoc, niet toekomstgericht. Het ziet er naar uit dat ondernemend Nederland de grootste prijs gaat betalen. Het wordt een uitdaging om deze nieuwe wetgeving te doorgronden. Hoe dan ook: wij blijven u informeren, en steunen u met passend advies!

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info